Ανοιχτές διαδικτυακές διαλέξεις Νίκου Σιδέρη

μέσω Zoom

Η καραντίνα πέρασε, ζήτω η μετα-καραντίνα.

Καθώς λοιπόν οι συναθροίσεις, όπως διαλέξεις και σεμινάρια, αναβάλλονται επ’ αόριστον, και είναι καλό να εμπλουτίζουμε και να ομορφαίνουμε ακόμη και τις δύσκολες στιγμές μας, αποφάσισα να προσφέρω δωρεάν μια σειρά διαδικτυακές διαλέξεις, με ποικίλα θέματα από ποικίλα πεδία τα οποία έχω ερευνήσει ή ερευνώ, σε όποια-ον ενδιαφέρεται.

Η πρώτη διάλεξη έχει θέμα “Γιατί ο Φρόυντ είναι πάντα επίκαιρος – Τι είναι το φροϋδικό ασυνείδητο”, η δεύτερη “Τι είναι και τι δεν είναι η ψυχανάλυση”. Τα θέματα των επόμενων διαλέξεων θα δημοσιοποιηθούν εγκαίρως.

Η παρακολούθηση δεν προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, μόνο την επιθυμία να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις μυστικές αν και απτές δυνάμεις που επικαθορίζουν την προσωπική και συλλογική ύπαρξή μας.

Οι διαλέξεις εντάσσονται στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης Γαληνός. Θα γίνονται μέσω zoom, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται έγκαιρα, πάντα Τετάρτη, ώρα 18:15-19:45 δίχως διάλειμμα. Έναρξη Τετάρτη 20/5.

Δηλώσεις συμμετοχής στο: siderisn@gmail.com