Ο Νίκος Σιδέρης, Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής και Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας “Γαληνός” είναι καλεσμένος του Χάρη Πίσχου Ψυχολόγου PhD(c), στο Διάλογο Ψυχολογίας του PsychologyNow.gr με θέμα: “Ναρκισσισμός: Ευτυχώς που υπάρχω ΕΓΩ!”, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στη Facebook σελίδα του PsychologyNow.gr.

Ο ναρκισσισμός είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης προσωπικότητας όμως ορισμένοι άνθρωποι εκδηλώνουν νοσηρά ναρκισσιστικά στοιχεία σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε και να κατανοήσουμε την προέλευση του ναρκισσισμού;
Ποια είναι τα 3 στάδια του ναρκισσισμού που εξηγούν την αντίστοιχη συμπεριφορά;
Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι βρίσκεται κάποιος σε μία ναρκισσιστική σχέση και ποια εφόδια χρειάζεται να καλλιεργήσουμε για να βγούμε από αυτήν;
Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με έναν άνθρωπο με ναρκισσιστικά στοιχεία και πώς να καλλιεργήσουμε “αντινάρκισσους” μέσα από μία υγιή και ισορροπημένη σχέση;

O Nίκος Σιδέρης, θα αναλύσει εις βάθος το φαινόμενο του ναρκισσισμού και θα δώσει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα που μας απασχολούν όλους.
Παρακολουθήστε το Διάλογο Ψυχολογίας ~ Ναρκισσισμός: Ευτυχώς που υπάρχω ΕΓΩ! ~ στη Facebook σελίδα του PsychologyNow.gr, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 19.00.